Termeni si conditii generale

1. Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.ABELAUTO.RO, denumite in continuare SITE, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest SITE.

2. Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL(denumit in continuare ABELAUTO). ABELAUTO nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  • ·         evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
  • ·         neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

Astfel ABELAUTO nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

2. Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre ABELAUTO ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea ABELAUTO sau a afiliatiilor sai. ABELAUTOva aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

Denumirea  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL, sub orice forma ar aparea in site si SIGLA ABELAUTO precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL. Ele pot fi utilizate numai cu acordul  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL si numai in legatura cu produse sau servicii AUTONEXT. Utilizarea altor marci inregistrate afisate in site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

3. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte despre produsele si activitatea  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL.
 SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest SITE pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

4. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

 SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.ABELAUTO.RO conform acestor “Termeni si Conditii”.

5. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este transmiterea de comunicatii electronice. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un e-mail catre RUSIOANGABRIEL@GMAIL.COM. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Cand vizitati site-ul web al  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.