Abelauto a intrat pe piata cu o gama larga de piese auto si accesorii, vopsea de calitate superioara si la preturi fara concurenta pentru orice tip de masina.

Aveti cel putin 3 motive sa ne alegeti:

1. Livrari in toata tara in maxim 48 ore!
2. Calitatea exceptionala a pieselor auto si a accesoriilor pentru masina!
3. Garantia oferita pentru toate piesele auto!

De asemenea, aveti numeroase avantaje oferite:

Promotii lunare importante!
Reduceri substantiale pentru clientii fideli!
Transport DPD CU 10 LEI/COLET!

Va invitam sa vizitati paginile magazinului nostru si sa va bucurati de cat mai multe cumparaturi online!

Sc.PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT s.r.l.Sediu social:   Splaiul Unirii nr 450 Targ Autovit, stand  c1  sector 4, Judet:  MUNICIPIUL BUCURESTI SECTOR 4

Cod Unic de Identificare:  RO 34425995 Nr. Registrul Comertului:  J40/1287/2020 Punct de lucru: Splaiul Unirii nr 450 Targ Autovit, stand  c1  sector 4,  Bucuresti, tel.: 0725143422 EMAIL:PHOENIX@ABELAUTO.RO


   Societatea noastra PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT, are o experienta de 9 ani in comercializarea pieselor de schimb si a accesoriilor auto. In decursul acestei perioade ne-am format si consolidat relatii comerciale solide deopotriva cu furnizori si clienti, dovedite de perenitatea societatii.

   Totodata ne putem bucura de o colaborare stransa cu cel mai mare producator de acumulatori din tara , S.C. ROMBAT S.A. BISTRITA , care ne-a incredintat un centru autorizat pentru service acumulatori auto si garantii acumulatori.

   Evolutia societatii a fost relativ influentata si de amplasarea punctelor de lucru in incinta COMPLEXULUI MULTIFUNCTIONAL AUTOVIT cel mai mare targ auto din Europa.
   Datorita acestui lucru am incercat sa ne ridicam la standardele impuse de acest prestigiu prin oferirea de marfuri de calitate si prin prestarea de servicii adecvate.


harta locatie